Kapusta czerwona - wartości odżywcze i witaminy

Indeks glikemiczny, węglowodany, błonnik, białko, tłuszcze i inne makroskładniki czerwonej kapusty

Kategorie | Warzywa

Charakterystyczne właściwości czerwonej kapusty

Czym wyróżnia się kapusta czerwona spośród warzyw

W porównaniu z innymi warzywami kapusta czerwona charakteryzuje się sporą zawartością witaminy C, błonnika, białka i witaminy E. Zawiera też dawkę żelaza, fosforu i wapnia.

Ogórek kiszony (1) więcej...Fasola Fava (1.4) więcej...Soczewica (1.5) więcej...Ogórek konserwowy (1.7) więcej...Groch (2) więcej...Grzyby (2.1) więcej...Bakłażan (2.2) więcej...Batat (2.4) więcej...Mini marchewka (2.6) więcej...Sałata lodowa (2.8) więcej...Ogórek (2.8) więcej...Soczewica zielona (3) więcej...Seler naciowy (3.1) więcej...Bób (3.7) więcej...Pędy bambusa (4) więcej...Ciecierzyca (4) więcej...Pieczarka (4) więcej...Buraki (4.9) więcej...Portobello (5) więcej...Szparagi (5.6) więcej...Marchew (5.9) więcej...Cebula czerwona (6) więcej...Edamame (6.1) więcej...Fasola czerwona (6.3) więcej...Endywia (cykoria endywia) (6.5) więcej...Kukurydza (6.8) więcej...Cebula (7.4) więcej...Szalotka (Czosnek askaloński) (8) więcej...Cykoria (8) więcej...Rabarbar (8) więcej...Kozibród, salsefia (8) więcej...Dynia (9) więcej...Sałata (9.2) więcej...Ziemniak Pieczony (lub gotowany) (9.6) więcej...Tykwa pospolita, kalebasa (10.1) więcej...Karczoch (11.7) więcej...Fenkuł włoski (12) więcej...Por (12) więcej...Pomidor (13) więcej...Kapusta kiszona (14.7) więcej...Rzodkiewka (14.8) więcej...Rukola (15) więcej...Pasternak (17) więcej...Pochrzyn (17.1) więcej...Cukinia (17.9) więcej...Fasola Goa (18.3) więcej...Ziemniaki (19.7) więcej...Rapini (20.2) więcej...Maniok (20.6) więcej...Dynia piżmowa (21) więcej...Portulaka (21) więcej...Rzepa (21) więcej...Piżmian (21.1) więcej...Pomidor koktajlowy (23) więcej...Fasola szparagowa (23.8) więcej...Kapusta pekińska (27) więcej...Szpinak (28.1) więcej...Boćwina (30) więcej...Czosnek (31.2) więcej...Szczaw (35) więcej...Kapusta pastewna (głąbiasta) (35.3) więcej...Kapusta (36.6) więcej...Groszek (40) więcej...Rukiew wodna (43) więcej...Korzeń lotosu (44) więcej...Kapusta chińska (Bok choy) (45) więcej...Kalafior (48.2) więcej...Kapusta czerwona (54) więcej...Szczypiorek (58.1) więcej...Kalarepa (62) więcej...Kapusta sitowata (70) więcej...Gorzki melon (84) więcej...Brukselka (85) więcej...Brokuł (89.2) więcej...Papryka zielona (91) więcej...Pomidory suszone (101.8) więcej...Wyćwiklin (102) więcej...Chrzan (114) więcej...Jarmuż (120) więcej...Papryka (127.7) więcej...Moringa (141) więcej...Papryczka Chili (143.7) więcej...Papryka żółta (183.5) więcej...
Zawartość witaminy c w czerwonej kapuście i innych warzywach
Ogórek konserwowy (0.2) więcej...Dynia (0.5) więcej...Rukiew wodna (0.5) więcej...Ogórek (0.5) więcej...Tykwa pospolita, kalebasa (0.5) więcej...Cykoria (0.9) więcej...Papryka żółta (0.9) więcej...Grzyby (1) więcej...Kapusta chińska (Bok choy) (1) więcej...Cukinia (1) więcej...Pomidor (1.2) więcej...Pomidor koktajlowy (1.2) więcej...Sałata lodowa (1.2) więcej...Ogórek kiszony (1.2) więcej...Portobello (1.3) więcej...Sałata (1.3) więcej...Papryczka Chili (1.5) więcej...Rukola (1.6) więcej...Boćwina (1.6) więcej...Rzodkiewka (1.6) więcej...Cebula (1.7) więcej...Cebula czerwona (1.7) więcej...Rzepa (1.8) więcej...Por (1.8) więcej...Maniok (1.8) więcej...Rabarbar (1.8) więcej...Kapusta pekińska (1.9) więcej...Kukurydza (2) więcej...Papryka zielona (2) więcej...Dynia piżmowa (2) więcej...Kalafior (2) więcej...Czosnek (2.1) więcej...Szparagi (2.1) więcej...Ziemniaki (2.1) więcej...Papryka (2.1) więcej...Seler naciowy (2.1) więcej...Pędy bambusa (2.2) więcej...Pieczarka (2.2) więcej...Ziemniak Pieczony (lub gotowany) (2.2) więcej...Szpinak (2.2) więcej...Boczniaki (2.3) więcej...Oliwki czarne (2.4) więcej...Oliwki (2.4) więcej...Kapusta (2.5) więcej...Kapusta czerwona (2.5) więcej...Szczypiorek (2.5) więcej...Szczaw (2.6) więcej...Brokuł (2.6) więcej...Rapini (2.7) więcej...Marchew (2.8) więcej...Buraki (2.8) więcej...Gorzki melon (2.8) więcej...Mini marchewka (2.9) więcej...Kapusta kiszona (2.9) więcej...Batat (3) więcej...Fenkuł włoski (3.1) więcej...Endywia (cykoria endywia) (3.1) więcej...Moringa (3.2) więcej...Kapusta sitowata (3.2) więcej...Kozibród, salsefia (3.3) więcej...Bakłażan (3.4) więcej...Jarmuż (3.6) więcej...Kalarepa (3.6) więcej...Piżmian (3.8) więcej...Brukselka (3.8) więcej...Kurki (3.8) więcej...Fasola szparagowa (3.9) więcej...Kapusta pastewna (głąbiasta) (4) więcej...Pochrzyn (4.1) więcej...Pasternak (4.9) więcej...Korzeń lotosu (4.9) więcej...Groszek (5.1) więcej...Edamame (5.2) więcej...Karczoch (5.4) więcej...Pomidory suszone (5.8) więcej...Chrzan (7.3) więcej...Bób (7.5) więcej...Soczewica (7.9) więcej...Fasola Goa (8) więcej...Soczewica zielona (8.9) więcej...Ciecierzyca (12.2) więcej...Groch (15) więcej...Czarna fasola (15.5) więcej...Fasola czerwona (15.5) więcej...Soja (15.7) więcej...Fasola limeńska (półksiężycowata) (19) więcej...Fasola Fava (25) więcej...
Zawartość błonnika w czerwonej kapuście i innych warzywach
Ogórek konserwowy (0.3) więcej...Ogórek kiszony (0.33) więcej...Tykwa pospolita, kalebasa (0.62) więcej...Mini marchewka (0.64) więcej...Ogórek (0.65) więcej...Rzodkiewka (0.68) więcej...Pomidor (0.9) więcej...Rzepa (0.9) więcej...Sałata lodowa (0.9) więcej...Rabarbar (0.9) więcej...Kapusta kiszona (0.91) więcej...Marchew (0.93) więcej...Papryka (0.99) więcej...Papryka żółta (1) więcej...Dynia piżmowa (1) więcej...Dynia (1) więcej...Gorzki melon (1) więcej...Bakłażan (1) więcej...Cebula (1.1) więcej...Papryka zielona (1.1) więcej...Szczaw (1.1) więcej...Kapusta pekińska (1.2) więcej...Pasternak (1.2) więcej...Cebula czerwona (1.2) więcej...Cukinia (1.21) więcej...Fenkuł włoski (1.24) więcej...Endywia (cykoria endywia) (1.25) więcej...Kapusta (1.3) więcej...Portulaka (1.3) więcej...Maniok (1.36) więcej...Sałata (1.36) więcej...Oliwki czarne (1.4) więcej...Oliwki (1.4) więcej...Cykoria (1.43) więcej...Kurki (1.49) więcej...Por (1.5) więcej...Kapusta chińska (Bok choy) (1.5) więcej...Pochrzyn (1.53) więcej...Batat (1.6) więcej...Buraki (1.61) więcej...Kalarepa (1.7) więcej...Wyćwiklin (1.8) więcej...Papryczka Chili (1.87) więcej...Kapusta czerwona (1.9) więcej...Kalafior (1.92) więcej...Piżmian (2) więcej...Roszponka (2) więcej...Ziemniaki (2.05) więcej...Portobello (2.1) więcej...Moringa (2.1) więcej...Pieczarka (2.17) więcej...Szparagi (2.2) więcej...Rukiew wodna (2.3) więcej...Fasola szparagowa (2.4) więcej...Szalotka (Czosnek askaloński) (2.5) więcej...Ziemniak Pieczony (lub gotowany) (2.5) więcej...Rukola (2.58) więcej...Pędy bambusa (2.6) więcej...Korzeń lotosu (2.6) więcej...Brokuł (2.82) więcej...Kapusta sitowata (2.86) więcej...Szpinak (2.86) więcej...Kapusta pastewna (głąbiasta) (3.02) więcej...Grzyby (3.09) więcej...Rapini (3.17) więcej...Karczoch (3.27) więcej...Szczypiorek (3.27) więcej...Kukurydza (3.27) więcej...Boćwina (3.27) więcej...Kozibród, salsefia (3.3) więcej...Boczniaki (3.31) więcej...Brukselka (3.38) więcej...Seler naciowy (3.46) więcej...Kiełki rzodkiewki (3.8) więcej...Jarmuż (4.28) więcej...Chrzan (4.5) więcej...Pomidory suszone (5.06) więcej...Groszek (5.42) więcej...Czosnek (6.36) więcej...Fasola Goa (6.95) więcej...Bób (7.92) więcej...Soczewica (9.02) więcej...Edamame (11.91) więcej...Ciecierzyca (20.47) więcej...Fasola czerwona (21.42) więcej...Fasola limeńska (półksiężycowata) (21.46) więcej...Czarna fasola (21.6) więcej...Groch (23.8) więcej...Soczewica zielona (25.4) więcej...Fasola Fava (26.12) więcej...Soja (34.3) więcej...
Zawartość białka w czerwonej kapuście i innych warzywach
Grzyby (0.01) więcej...Pieczarka (0.01) więcej...Cebula (0.02) więcej...Ogórek (0.03) więcej...Rzepa (0.03) więcej...Ziemniak Pieczony (lub gotowany) (0.04) więcej...Buraki (0.04) więcej...Ogórek konserwowy (0.05) więcej...Kukurydza (0.07) więcej...Kalafior (0.08) więcej...Czosnek (0.08) więcej...Ogórek kiszony (0.09) więcej...Soczewica (0.11) więcej...Portobello (0.11) więcej...Cukinia (0.12) więcej...Cebula czerwona (0.12) więcej...Kapusta pekińska (0.12) więcej...Groszek (0.13) więcej...Kapusta kiszona (0.14) więcej...Brokuł (0.17) więcej...Sałata lodowa (0.18) więcej...Karczoch (0.19) więcej...Maniok (0.19) więcej...Szczypiorek (0.21) więcej...Czarna fasola (0.21) więcej...Fasola czerwona (0.21) więcej...Soczewica zielona (0.22) więcej...Batat (0.26) więcej...Rabarbar (0.27) więcej...Fasola szparagowa (0.28) więcej...Sałata (0.29) więcej...Bakłażan (0.3) więcej...Szczaw (0.3) więcej...Groch (0.3) więcej...Pochrzyn (0.35) więcej...Piżmian (0.36) więcej...Rukola (0.43) więcej...Endywia (cykoria endywia) (0.44) więcej...Pomidor (0.54) więcej...Edamame (0.68) więcej...Papryczka Chili (0.69) więcej...Fasola limeńska (półksiężycowata) (0.72) więcej...Soja (0.78) więcej...Ciecierzyca (0.82) więcej...Algi (0.87) więcej...Por (0.92) więcej...Pędy bambusa (1) więcej...Rukiew wodna (1) więcej...Dynia (1.06) więcej...Szparagi (1.13) więcej...Bób (1.16) więcej...Pomidor koktajlowy (1.22) więcej...Dynia piżmowa (1.44) więcej...Papryka (1.58) więcej...Rapini (1.62) więcej...Kapusta czerwona (1.7) więcej...Boćwina (1.89) więcej...Oliwki czarne (1.99) więcej...Oliwki (1.99) więcej...Szpinak (2.03) więcej...Kapusta pastewna (głąbiasta) (2.26) więcej...Cykoria (2.26) więcej...Papryka zielona (3.1) więcej...
Zawartość witaminy e w czerwonej kapuście i innych warzywach

Zobacz wszystkie wartości odżywcze czerwonej kapusty na wykresach.

kapusta czerwona - witaminy (w 100g)

  • Witamina A3 IU
  • Witamina B1 (Tiamina)0.099 mg
  • Witamina B2 (Ryboflawina)0.073 mg
  • Witamina B3 (Niacyna)0.69 mg
  • Witamina B60.2 mg
  • Witamina C54 mg
  • Witamina E1.7 mg

Skład czerwonej kapusty (w 100g)

  • 6.7g WĘGLOWODANY
  • 0.2g TŁUSCZE
  • 1.9g BIAŁKO
  • 2.5g BŁONNIK
  • 90.3g WODA

Skład energetyczny

  • 74% WĘGLOWODANY
  • 21% BIAŁKO
  • 5% TŁUSZCZ

kapusta czerwona - minerały (w 100g)

  • Potas269 mg
  • Fosfor31 mg
  • Magnez12 mg
  • Wapń46 mg
  • Sód11 mg
  • Żelazo0.5 mg
  • Cynk0.43 mg
  • Beta karoten15 mg
Kalorie27kcal
Węglowodany6.7gram
Białko1.9gram
Tłuszcze0.2gram
kw. tł. nas.0.04gram
Błonnik2.5gram

Ile białka jest w czerwonej kapuście?

Kapusta czerwona zawiera 1.9 g białka na 100g.
Średniej wielkości kapusta czerwona (800 g) zawiera ok. 15.2 g białka.

Ile węglowodanów jest w czerwonej kapuście?

Kapusta czerwona zawiera 6.7 g węglowodanów na 100g.
Średniej wielkości kapusta czerwona (800 g) zawiera ok. 53.6 g węglowodanów.

Ile waży kapusta czerwona?

Średniej wielkości kapusta czerwona (część jadalna po obraniu) waży ok. 800g.

Ile błonnika jest w czerwonej kapuście?

Kapusta czerwona zawiera w sobie 2.5 g błonnika na 100g.
Średniej wielkości kapusta czerwona (800 g) zawiera ok. 20 g błonnika. Odpowiada to ok. 67% dziennego zapotrzebowania dla dorosłego człowieka. ?

Ile tłuszczu ma kapusta czerwona?

Kapusta czerwona zawiera 0.2 g tłuszczu na 100g.
Średniej wielkości kapusta czerwona (800 g) zawiera ok. 1.6 g tłuszczy. Odpowiada to ok. 3% dziennego zapotrzebowania dla dorosłego człowieka. ?

Ile magnezu znajduje się w czerwonej kapuście?

Kapusta czerwona zawiera 12 mg magnezu na 100g.
Średniej wielkości kapusta czerwona (800 g) zawiera ok. 96 mg magnezu. Odpowiada to ok. 24% dziennego zapotrzebowania dla dorosłego człowieka. ?

Jaki indeks glikemiczny ma kapusta czerwona?

Jesteśmy w trakcie szukania wiarygodnych informacji na temat tego, jaki indeks glikemiczny ma kapusta czerwona. Zajrzyj do nas za kilka dni.

Wykresy - jak kapusta czerwona wypada na tle innych warzyw?

Przeglądając poniższe wykresy dowiesz się jak kapusta czerwona prezentuje się na tle innych produktów ze swojej kategorii. Klikając na wybrany produkt na wykresie zobaczysz dokładne porównanie.

Ogórek kiszony (1) więcej...Fasola Fava (1.4) więcej...Soczewica (1.5) więcej...Ogórek konserwowy (1.7) więcej...Groch (2) więcej...Grzyby (2.1) więcej...Bakłażan (2.2) więcej...Batat (2.4) więcej...Mini marchewka (2.6) więcej...Sałata lodowa (2.8) więcej...Ogórek (2.8) więcej...Soczewica zielona (3) więcej...Seler naciowy (3.1) więcej...Bób (3.7) więcej...Pędy bambusa (4) więcej...Ciecierzyca (4) więcej...Pieczarka (4) więcej...Buraki (4.9) więcej...Portobello (5) więcej...Szparagi (5.6) więcej...Marchew (5.9) więcej...Cebula czerwona (6) więcej...Edamame (6.1) więcej...Fasola czerwona (6.3) więcej...Endywia (cykoria endywia) (6.5) więcej...Kukurydza (6.8) więcej...Cebula (7.4) więcej...Szalotka (Czosnek askaloński) (8) więcej...Cykoria (8) więcej...Rabarbar (8) więcej...Kozibród, salsefia (8) więcej...Dynia (9) więcej...Sałata (9.2) więcej...Ziemniak Pieczony (lub gotowany) (9.6) więcej...Tykwa pospolita, kalebasa (10.1) więcej...Karczoch (11.7) więcej...Fenkuł włoski (12) więcej...Por (12) więcej...Pomidor (13) więcej...Kapusta kiszona (14.7) więcej...Rzodkiewka (14.8) więcej...Rukola (15) więcej...Pasternak (17) więcej...Pochrzyn (17.1) więcej...Cukinia (17.9) więcej...Fasola Goa (18.3) więcej...Ziemniaki (19.7) więcej...Rapini (20.2) więcej...Maniok (20.6) więcej...Dynia piżmowa (21) więcej...Portulaka (21) więcej...Rzepa (21) więcej...Piżmian (21.1) więcej...Pomidor koktajlowy (23) więcej...Fasola szparagowa (23.8) więcej...Kapusta pekińska (27) więcej...Szpinak (28.1) więcej...Boćwina (30) więcej...Czosnek (31.2) więcej...Szczaw (35) więcej...Kapusta pastewna (głąbiasta) (35.3) więcej...Kapusta (36.6) więcej...Groszek (40) więcej...Rukiew wodna (43) więcej...Korzeń lotosu (44) więcej...Kapusta chińska (Bok choy) (45) więcej...Kalafior (48.2) więcej...Kapusta czerwona (54) więcej...Szczypiorek (58.1) więcej...Kalarepa (62) więcej...Kapusta sitowata (70) więcej...Gorzki melon (84) więcej...Brukselka (85) więcej...Brokuł (89.2) więcej...Papryka zielona (91) więcej...Pomidory suszone (101.8) więcej...Wyćwiklin (102) więcej...Chrzan (114) więcej...Jarmuż (120) więcej...Papryka (127.7) więcej...Moringa (141) więcej...Papryczka Chili (143.7) więcej...Papryka żółta (183.5) więcej...
Zawartość witaminy c w czerwonej kapuście i innych warzywach
Ogórek konserwowy (0.2) więcej...Dynia (0.5) więcej...Rukiew wodna (0.5) więcej...Ogórek (0.5) więcej...Tykwa pospolita, kalebasa (0.5) więcej...Cykoria (0.9) więcej...Papryka żółta (0.9) więcej...Grzyby (1) więcej...Kapusta chińska (Bok choy) (1) więcej...Cukinia (1) więcej...Pomidor (1.2) więcej...Pomidor koktajlowy (1.2) więcej...Sałata lodowa (1.2) więcej...Ogórek kiszony (1.2) więcej...Portobello (1.3) więcej...Sałata (1.3) więcej...Papryczka Chili (1.5) więcej...Rukola (1.6) więcej...Boćwina (1.6) więcej...Rzodkiewka (1.6) więcej...Cebula (1.7) więcej...Cebula czerwona (1.7) więcej...Rzepa (1.8) więcej...Por (1.8) więcej...Maniok (1.8) więcej...Rabarbar (1.8) więcej...Kapusta pekińska (1.9) więcej...Kukurydza (2) więcej...Papryka zielona (2) więcej...Dynia piżmowa (2) więcej...Kalafior (2) więcej...Czosnek (2.1) więcej...Szparagi (2.1) więcej...Ziemniaki (2.1) więcej...Papryka (2.1) więcej...Seler naciowy (2.1) więcej...Pędy bambusa (2.2) więcej...Pieczarka (2.2) więcej...Ziemniak Pieczony (lub gotowany) (2.2) więcej...Szpinak (2.2) więcej...Boczniaki (2.3) więcej...Oliwki czarne (2.4) więcej...Oliwki (2.4) więcej...Kapusta (2.5) więcej...Kapusta czerwona (2.5) więcej...Szczypiorek (2.5) więcej...Szczaw (2.6) więcej...Brokuł (2.6) więcej...Rapini (2.7) więcej...Marchew (2.8) więcej...Buraki (2.8) więcej...Gorzki melon (2.8) więcej...Mini marchewka (2.9) więcej...Kapusta kiszona (2.9) więcej...Batat (3) więcej...Fenkuł włoski (3.1) więcej...Endywia (cykoria endywia) (3.1) więcej...Moringa (3.2) więcej...Kapusta sitowata (3.2) więcej...Kozibród, salsefia (3.3) więcej...Bakłażan (3.4) więcej...Jarmuż (3.6) więcej...Kalarepa (3.6) więcej...Piżmian (3.8) więcej...Brukselka (3.8) więcej...Kurki (3.8) więcej...Fasola szparagowa (3.9) więcej...Kapusta pastewna (głąbiasta) (4) więcej...Pochrzyn (4.1) więcej...Pasternak (4.9) więcej...Korzeń lotosu (4.9) więcej...Groszek (5.1) więcej...Edamame (5.2) więcej...Karczoch (5.4) więcej...Pomidory suszone (5.8) więcej...Chrzan (7.3) więcej...Bób (7.5) więcej...Soczewica (7.9) więcej...Fasola Goa (8) więcej...Soczewica zielona (8.9) więcej...Ciecierzyca (12.2) więcej...Groch (15) więcej...Czarna fasola (15.5) więcej...Fasola czerwona (15.5) więcej...Soja (15.7) więcej...Fasola limeńska (półksiężycowata) (19) więcej...Fasola Fava (25) więcej...
Zawartość błonnika w czerwonej kapuście i innych warzywach
Tykwa pospolita, kalebasa (0.02) więcej...Batat (0.05) więcej...Piżmian (0.1) więcej...Szalotka (Czosnek askaloński) (0.1) więcej...Cebula (0.1) więcej...Ogórek konserwowy (0.1) więcej...Dynia piżmowa (0.1) więcej...Kapusta (0.1) więcej...Kalarepa (0.1) więcej...Ziemniaki (0.1) więcej...Dynia (0.1) więcej...Portulaka (0.1) więcej...Rzepa (0.1) więcej...Rukiew wodna (0.1) więcej...Korzeń lotosu (0.1) więcej...Rzodkiewka (0.1) więcej...Ogórek (0.11) więcej...Szparagi (0.12) więcej...Ziemniak Pieczony (lub gotowany) (0.13) więcej...Mini marchewka (0.13) więcej...Kapusta kiszona (0.14) więcej...Sałata lodowa (0.14) więcej...Karczoch (0.15) więcej...Sałata (0.15) więcej...Buraki (0.17) więcej...Gorzki melon (0.17) więcej...Pochrzyn (0.17) więcej...Bakłażan (0.19) więcej...Kozibród, salsefia (0.2) więcej...Endywia (cykoria endywia) (0.2) więcej...Kapusta pekińska (0.2) więcej...Fenkuł włoski (0.2) więcej...Boćwina (0.2) więcej...Pomidor (0.2) więcej...Fasola szparagowa (0.2) więcej...Kapusta chińska (Bok choy) (0.2) więcej...Moringa (0.2) więcej...Kapusta czerwona (0.2) więcej...Rabarbar (0.2) więcej...Ogórek kiszony (0.2) więcej...Papryka żółta (0.21) więcej...Marchew (0.24) więcej...Cykoria (0.25) więcej...Maniok (0.28) więcej...Kalafior (0.28) więcej...Brukselka (0.3) więcej...Pasternak (0.3) więcej...Pędy bambusa (0.3) więcej...Wyćwiklin (0.3) więcej...Papryka zielona (0.3) więcej...Por (0.3) więcej...Papryka (0.3) więcej...Cukinia (0.32) więcej...Grzyby (0.34) więcej...Brokuł (0.37) więcej...Soczewica (0.38) więcej...Szpinak (0.39) więcej...Groszek (0.4) więcej...Cebula czerwona (0.4) więcej...Roszponka (0.4) więcej...Boczniaki (0.41) więcej...Kapusta sitowata (0.42) więcej...Papryczka Chili (0.44) więcej...Pieczarka (0.47) więcej...Rapini (0.49) więcej...Czosnek (0.5) więcej...Kurki (0.53) więcej...Chrzan (0.6) więcej...Kapusta pastewna (głąbiasta) (0.61) więcej...Rukola (0.66) więcej...Fasola limeńska (półksiężycowata) (0.69) więcej...Szczypiorek (0.73) więcej...Bób (0.73) więcej...Szczaw (0.8) więcej...Jarmuż (0.93) więcej...Seler naciowy (1.12) więcej...Fasola czerwona (1.23) więcej...Kukurydza (1.35) więcej...Groch (1.4) więcej...Czarna fasola (1.42) więcej...Fasola Fava (1.53) więcej...Kiełki rzodkiewki (2.5) więcej...Soczewica zielona (3) więcej...Edamame (5.2) więcej...Ciecierzyca (6.04) więcej...Oliwki czarne (12.7) więcej...Oliwki (12.7) więcej...Pomidory suszone (14.08) więcej...Fasola Goa (16) więcej...Soja (19.6) więcej...
Zawartość tłuszczu w czerwonej kapuście i innych warzywach
Ogórek konserwowy (0.1) więcej...Seler naciowy (0.2) więcej...Rukiew wodna (0.2) więcej...Tykwa pospolita, kalebasa (0.2) więcej...Rabarbar (0.22) więcej...Bakłażan (0.24) więcej...Maniok (0.27) więcej...Ogórek (0.28) więcej...Kapusta pekińska (0.3) więcej...Marchew (0.3) więcej...Pomidor (0.3) więcej...Rzepa (0.3) więcej...Rzodkiewka (0.34) więcej...Moringa (0.36) więcej...Cukinia (0.37) więcej...Ogórek kiszony (0.4) więcej...Kalarepa (0.4) więcej...Sałata lodowa (0.41) więcej...Kalafior (0.42) więcej...Papryka (0.43) więcej...Gorzki melon (0.43) więcej...Papryka żółta (0.46) więcej...Kapusta (0.47) więcej...Kapusta pastewna (głąbiasta) (0.47) więcej...Pędy bambusa (0.5) więcej...Papryka zielona (0.5) więcej...Cebula czerwona (0.5) więcej...Pomidor koktajlowy (0.5) więcej...Kapusta czerwona (0.5) więcej...Grzyby (0.5) więcej...Kukurydza (0.52) więcej...Pochrzyn (0.54) więcej...Cykoria (0.57) więcej...Pasternak (0.59) więcej...Batat (0.61) więcej...Dynia piżmowa (0.7) więcej...Kozibród, salsefia (0.7) więcej...Brokuł (0.73) więcej...Fenkuł włoski (0.73) więcej...Piżmian (0.8) więcej...Dynia (0.8) więcej...Buraki (0.8) więcej...Kapusta chińska (Bok choy) (0.8) więcej...Ziemniaki (0.81) więcej...Endywia (cykoria endywia) (0.83) więcej...Sałata (0.86) więcej...Mini marchewka (0.89) więcej...Portobello (0.9) więcej...Papryczka Chili (1.03) więcej...Ziemniak Pieczony (lub gotowany) (1.08) więcej...Fasola szparagowa (1.1) więcej...Szparagi (1.14) więcej...Korzeń lotosu (1.16) więcej...Szalotka (Czosnek askaloński) (1.2) więcej...Wyćwiklin (1.2) więcej...Chrzan (1.2) więcej...Karczoch (1.28) więcej...Boczniaki (1.33) więcej...Brukselka (1.4) więcej...Rukola (1.46) więcej...Groszek (1.47) więcej...Jarmuż (1.47) więcej...Kapusta kiszona (1.47) więcej...Fasola Goa (1.5) więcej...Bób (1.55) więcej...Szczypiorek (1.6) więcej...Oliwki czarne (1.6) więcej...Oliwki (1.6) więcej...Kapusta sitowata (1.64) więcej...Czosnek (1.7) więcej...Pieczarka (1.74) więcej...Boćwina (1.8) więcej...Algi (1.9) więcej...Portulaka (1.99) więcej...Szczaw (2) więcej...Por (2.1) więcej...Rapini (2.14) więcej...Edamame (2.27) więcej...Pomidory suszone (2.68) więcej...Szpinak (2.71) więcej...Soczewica (3.33) więcej...Kurki (3.47) więcej...Ciecierzyca (4.31) więcej...Groch (4.7) więcej...Czarna fasola (5.02) więcej...Fasola czerwona (5.07) więcej...Soczewica zielona (5.8) więcej...Fasola Fava (6.7) więcej...Fasola limeńska (półksiężycowata) (7.51) więcej...Soja (8.9) więcej...
Zawartość żelaza w czerwonej kapuście i innych warzywach
Pędy bambusa (3) więcej...Ogórek kiszony (4) więcej...Ogórek konserwowy (6) więcej...Sałata lodowa (7) więcej...Cebula czerwona (8) więcej...Pomidor koktajlowy (8) więcej...Grzyby (9) więcej...Papryka zielona (9) więcej...Cebula (10) więcej...Mini marchewka (10) więcej...Rzodkiewka (10) więcej...Seler naciowy (11) więcej...Pomidor (11) więcej...Rzepa (11) więcej...Tykwa pospolita, kalebasa (11) więcej...Pieczarka (12) więcej...Papryka żółta (12) więcej...Kapusta (12) więcej...Marchew (12) więcej...Dynia (12) więcej...Portobello (12) więcej...Papryka (12) więcej...Kapusta czerwona (12) więcej...Rabarbar (12) więcej...Kapusta kiszona (13) więcej...Sałata (13) więcej...Kurki (13) więcej...Cykoria (13) więcej...Ogórek (13) więcej...Szparagi (14) więcej...Bakłażan (14) więcej...Endywia (cykoria endywia) (15) więcej...Kapusta pekińska (15) więcej...Kalafior (15) więcej...Fenkuł włoski (17) więcej...Gorzki melon (17) więcej...Cukinia (18) więcej...Boczniaki (18) więcej...Kalarepa (19) więcej...Kapusta chińska (Bok choy) (19) więcej...Szczaw (19) więcej...Brokuł (21) więcej...Szalotka (Czosnek askaloński) (21) więcej...Maniok (21) więcej...Rukiew wodna (21) więcej...Pochrzyn (21) więcej...Rapini (22) więcej...Oliwki czarne (22) więcej...Oliwki (22) więcej...Fasola szparagowa (22) więcej...Kozibród, salsefia (23) więcej...Brukselka (23) więcej...Ziemniaki (23) więcej...Buraki (23) więcej...Korzeń lotosu (23) więcej...Papryczka Chili (23) więcej...Czosnek (25) więcej...Batat (25) więcej...Kapusta pastewna (głąbiasta) (27) więcej...Ziemniak Pieczony (lub gotowany) (28) więcej...Por (28) więcej...Pasternak (29) więcej...Kapusta sitowata (32) więcej...Groszek (33) więcej...Bób (33) więcej...Dynia piżmowa (34) więcej...Fasola Goa (34) więcej...Soczewica (36) więcej...Kukurydza (37) więcej...Szczypiorek (42) więcej...Chrzan (43) więcej...Moringa (45) więcej...Rukola (47) więcej...Jarmuż (47) więcej...Piżmian (57) więcej...Karczoch (60) więcej...Edamame (64) więcej...Wyćwiklin (65) więcej...Algi (67) więcej...Portulaka (68) więcej...Soczewica zielona (71) więcej...Szpinak (79) więcej...Ciecierzyca (79) więcej...Pomidory suszone (81) więcej...Boćwina (81) więcej...Groch (124) więcej...Czarna fasola (171) więcej...Fasola czerwona (176) więcej...Fasola Fava (192) więcej...Soja (216) więcej...Fasola limeńska (półksiężycowata) (224) więcej...
Zawartość magnezu w czerwonej kapuście i innych warzywach
Pieczarka (0.2) więcej...Soczewica (1.7) więcej...Ziemniak Pieczony (lub gotowany) (2) więcej...Algi (5) więcej...Ciecierzyca (9) więcej...Ogórek konserwowy (10) więcej...Kapusta kiszona (13) więcej...Tykwa pospolita, kalebasa (13) więcej...Cebula czerwona (14) więcej...Rabarbar (14) więcej...Karczoch (14.8) więcej...Oliwki czarne (17) więcej...Oliwki (17) więcej...Pomidor koktajlowy (21) więcej...Szczaw (23) więcej...Papryka zielona (23) więcej...Pomidor (24) więcej...Seler naciowy (24) więcej...Papryka (26) więcej...Kapusta (26) więcej...Maniok (27) więcej...Endywia (cykoria endywia) (28) więcej...Cebula (29) więcej...Sałata (29) więcej...Kapusta czerwona (31) więcej...Dynia piżmowa (33) więcej...Marchew (35) więcej...Por (35) więcej...Fasola Goa (37) więcej...Kapusta chińska (Bok choy) (37) więcej...Kapusta pekińska (37) więcej...Cukinia (38) więcej...Cykoria (40) więcej...Bób (40.9) więcej...Fasola szparagowa (44) więcej...Dynia (44) więcej...Portulaka (44) więcej...Boćwina (46) więcej...Kalarepa (46) więcej...Batat (47) więcej...Ogórek kiszony (47) więcej...Fenkuł włoski (50) więcej...Moringa (50) więcej...Rukola (52) więcej...Szparagi (52) więcej...Pochrzyn (55) więcej...Ziemniaki (57) więcej...Szczypiorek (58) więcej...Pędy bambusa (59) więcej...Rukiew wodna (60) więcej...Szalotka (Czosnek askaloński) (60) więcej...Piżmian (63) więcej...Pomidory suszone (64) więcej...Brukselka (69) więcej...Pasternak (71) więcej...Kozibród, salsefia (75) więcej...Jarmuż (92) więcej...Chrzan (120) więcej...Czosnek (153) więcej...Portobello (165) więcej...Soczewica zielona (301) więcej...Fasola limeńska (półksiężycowata) (385) więcej...Groch (388) więcej...Fasola Fava (421) więcej...Soja (743) więcej...
Zawartość fosforu w czerwonej kapuście i innych warzywach
Ogórek kiszony (23) więcej...Ogórek konserwowy (54) więcej...Oliwki czarne (55) więcej...Oliwki (55) więcej...Cebula czerwona (121) więcej...Sałata lodowa (141) więcej...Cebula (146) więcej...Ogórek (147) więcej...Kapusta pekińska (150) więcej...Tykwa pospolita, kalebasa (150) więcej...Kapusta kiszona (170) więcej...Kapusta (170) więcej...Papryka zielona (176) więcej...Por (180) więcej...Sałata (194) więcej...Rapini (196) więcej...Szparagi (202) więcej...Papryka (211) więcej...Papryka żółta (212) więcej...Kapusta pastewna (głąbiasta) (213) więcej...Algi (226) więcej...Bakłażan (230) więcej...Rzepa (233) więcej...Rzodkiewka (233) więcej...Mini marchewka (237) więcej...Pomidor (237) więcej...Fasola Goa (240) więcej...Groszek (244) więcej...Kapusta chińska (Bok choy) (252) więcej...Seler naciowy (260) więcej...Cukinia (261) więcej...Fasola szparagowa (264) więcej...Kapusta czerwona (269) więcej...Kukurydza (270) więcej...Maniok (271) więcej...Pomidor koktajlowy (282) więcej...Rabarbar (288) więcej...Portobello (289) więcej...Szczypiorek (296) więcej...Gorzki melon (296) więcej...Kalafior (299) więcej...Cykoria (302) więcej...Piżmian (303) więcej...Endywia (cykoria endywia) (314) więcej...Brokuł (316) więcej...Grzyby (318) więcej...Marchew (320) więcej...Papryczka Chili (322) więcej...Buraki (325) więcej...Rukiew wodna (330) więcej...Bób (332) więcej...Szczaw (333) więcej...Szalotka (Czosnek askaloński) (334) więcej...Batat (337) więcej...Dynia (340) więcej...Kalarepa (350) więcej...Dynia piżmowa (352) więcej...Pieczarka (356) więcej...Rukola (369) więcej...Soczewica (369) więcej...Karczoch (370) więcej...Pasternak (375) więcej...Boćwina (379) więcej...Kozibród, salsefia (380) więcej...Kapusta sitowata (384) więcej...Brukselka (389) więcej...Czosnek (401) więcej...Fenkuł włoski (414) więcej...Boczniaki (420) więcej...Ziemniaki (425) więcej...Edamame (436) więcej...Moringa (461) więcej...Jarmuż (491) więcej...Portulaka (494) więcej...Kurki (506) więcej...Wyćwiklin (510) więcej...Pędy bambusa (533) więcej...Ziemniak Pieczony (lub gotowany) (535) więcej...Korzeń lotosu (556) więcej...Szpinak (558) więcej...Ciecierzyca (718) więcej...Chrzan (740) więcej...Pochrzyn (816) więcej...Soczewica zielona (874) więcej...Groch (937) więcej...Fasola Fava (1062) więcej...Fasola czerwona (1393) więcej...Czarna fasola (1483) więcej...Pomidory suszone (1565) więcej...Fasola limeńska (półksiężycowata) (1724) więcej...Soja (2132) więcej...
Zawartość potasu w czerwonej kapuście i innych warzywach
Ogórek konserwowy (0.3) więcej...Ogórek kiszony (0.33) więcej...Tykwa pospolita, kalebasa (0.62) więcej...Mini marchewka (0.64) więcej...Ogórek (0.65) więcej...Rzodkiewka (0.68) więcej...Pomidor (0.9) więcej...Rzepa (0.9) więcej...Sałata lodowa (0.9) więcej...Rabarbar (0.9) więcej...Kapusta kiszona (0.91) więcej...Marchew (0.93) więcej...Papryka (0.99) więcej...Papryka żółta (1) więcej...Dynia piżmowa (1) więcej...Dynia (1) więcej...Gorzki melon (1) więcej...Bakłażan (1) więcej...Cebula (1.1) więcej...Papryka zielona (1.1) więcej...Szczaw (1.1) więcej...Kapusta pekińska (1.2) więcej...Pasternak (1.2) więcej...Cebula czerwona (1.2) więcej...Cukinia (1.21) więcej...Fenkuł włoski (1.24) więcej...Endywia (cykoria endywia) (1.25) więcej...Kapusta (1.3) więcej...Portulaka (1.3) więcej...Maniok (1.36) więcej...Sałata (1.36) więcej...Oliwki czarne (1.4) więcej...Oliwki (1.4) więcej...Cykoria (1.43) więcej...Kurki (1.49) więcej...Por (1.5) więcej...Kapusta chińska (Bok choy) (1.5) więcej...Pochrzyn (1.53) więcej...Batat (1.6) więcej...Buraki (1.61) więcej...Kalarepa (1.7) więcej...Wyćwiklin (1.8) więcej...Papryczka Chili (1.87) więcej...Kapusta czerwona (1.9) więcej...Kalafior (1.92) więcej...Piżmian (2) więcej...Roszponka (2) więcej...Ziemniaki (2.05) więcej...Portobello (2.1) więcej...Moringa (2.1) więcej...Pieczarka (2.17) więcej...Szparagi (2.2) więcej...Rukiew wodna (2.3) więcej...Fasola szparagowa (2.4) więcej...Szalotka (Czosnek askaloński) (2.5) więcej...Ziemniak Pieczony (lub gotowany) (2.5) więcej...Rukola (2.58) więcej...Pędy bambusa (2.6) więcej...Korzeń lotosu (2.6) więcej...Brokuł (2.82) więcej...Kapusta sitowata (2.86) więcej...Szpinak (2.86) więcej...Kapusta pastewna (głąbiasta) (3.02) więcej...Grzyby (3.09) więcej...Rapini (3.17) więcej...Karczoch (3.27) więcej...Szczypiorek (3.27) więcej...Kukurydza (3.27) więcej...Boćwina (3.27) więcej...Kozibród, salsefia (3.3) więcej...Boczniaki (3.31) więcej...Brukselka (3.38) więcej...Seler naciowy (3.46) więcej...Kiełki rzodkiewki (3.8) więcej...Jarmuż (4.28) więcej...Chrzan (4.5) więcej...Pomidory suszone (5.06) więcej...Groszek (5.42) więcej...Czosnek (6.36) więcej...Fasola Goa (6.95) więcej...Bób (7.92) więcej...Soczewica (9.02) więcej...Edamame (11.91) więcej...Ciecierzyca (20.47) więcej...Fasola czerwona (21.42) więcej...Fasola limeńska (półksiężycowata) (21.46) więcej...Czarna fasola (21.6) więcej...Groch (23.8) więcej...Soczewica zielona (25.4) więcej...Fasola Fava (26.12) więcej...Soja (34.3) więcej...
Zawartość białka w czerwonej kapuście i innych warzywach
Soja (1) więcej...Dynia (1) więcej...Pieczarka (2) więcej...Szparagi (2) więcej...Soczewica (2) więcej...Papryka żółta (2) więcej...Papryka zielona (2) więcej...Soczewica zielona (2) więcej...Ogórek (2) więcej...Tykwa pospolita, kalebasa (2) więcej...Bakłażan (2) więcej...Szczypiorek (3) więcej...Cebula (4) więcej...Dynia piżmowa (4) więcej...Pędy bambusa (4) więcej...Papryka (4) więcej...Fasola Goa (4) więcej...Rabarbar (4) więcej...Grzyby (5) więcej...Groszek (5) więcej...Pomidor (5) więcej...Czarna fasola (5) więcej...Gorzki melon (5) więcej...Ziemniaki (6) więcej...Cebula czerwona (6) więcej...Portobello (6) więcej...Edamame (6) więcej...Fasola szparagowa (6) więcej...Chrzan (7) więcej...Cukinia (8) więcej...Piżmian (8) więcej...Pomidor koktajlowy (8) więcej...Kapusta pekińska (9) więcej...Kurki (9) więcej...Papryczka Chili (9) więcej...Algi (9) więcej...Pochrzyn (9) więcej...Ziemniak Pieczony (lub gotowany) (10) więcej...Pasternak (10) więcej...Sałata lodowa (10) więcej...Kapusta czerwona (11) więcej...Szalotka (Czosnek askaloński) (12) więcej...Fasola czerwona (12) więcej...Fasola Fava (13) więcej...Maniok (14) więcej...Szczaw (14) więcej...Kukurydza (15) więcej...Kapusta pastewna (głąbiasta) (17) więcej...Boczniaki (18) więcej...Kapusta (18) więcej...Fasola limeńska (półksiężycowata) (18) więcej...Kapusta sitowata (20) więcej...Kozibród, salsefia (20) więcej...Kalarepa (20) więcej...Por (20) więcej...Endywia (cykoria endywia) (22) więcej...Cykoria (22) więcej...Wyćwiklin (24) więcej...Ciecierzyca (24) więcej...Brukselka (25) więcej...Bób (25) więcej...Rukola (27) więcej...Sałata (28) więcej...Groch (30) więcej...Kalafior (30) więcej...Brokuł (33) więcej...Rapini (33) więcej...Jarmuż (38) więcej...Rzepa (39) więcej...Rzodkiewka (39) więcej...Korzeń lotosu (40) więcej...Rukiew wodna (41) więcej...Moringa (42) więcej...Portulaka (45) więcej...Fenkuł włoski (52) więcej...Batat (55) więcej...Kapusta chińska (Bok choy) (65) więcej...Marchew (69) więcej...Mini marchewka (78) więcej...Buraki (78) więcej...Szpinak (79) więcej...Seler naciowy (80) więcej...Karczoch (94) więcej...Czosnek (153) więcej...Boćwina (213) więcej...Pomidory suszone (266) więcej...Ogórek konserwowy (389) więcej...Kapusta kiszona (661) więcej...Ogórek kiszony (1208) więcej...Oliwki czarne (2400) więcej...Oliwki (2400) więcej...
Zawartość sodu w czerwonej kapuście i innych warzywach
Szczaw (0.002) więcej...Fenkuł włoski (0.01) więcej...Ogórek konserwowy (0.011) więcej...Kurki (0.015) więcej...Cykoria (0.016) więcej...Rabarbar (0.02) więcej...Seler naciowy (0.021) więcej...Kapusta kiszona (0.021) więcej...Portobello (0.023) więcej...Ogórek (0.027) więcej...Papryka żółta (0.028) więcej...Tykwa pospolita, kalebasa (0.029) więcej...Mini marchewka (0.03) więcej...Cebula czerwona (0.03) więcej...Buraki (0.031) więcej...Pomidor (0.037) więcej...Bakłażan (0.039) więcej...Kapusta pekińska (0.04) więcej...Papryka zielona (0.04) więcej...Boćwina (0.04) więcej...Rzepa (0.04) więcej...Gorzki melon (0.04) więcej...Kapusta chińska (Bok choy) (0.04) więcej...Sałata lodowa (0.041) więcej...Rukola (0.044) więcej...Cukinia (0.045) więcej...Cebula (0.046) więcej...Portulaka (0.047) więcej...Kalarepa (0.05) więcej...Wyćwiklin (0.05) więcej...Dynia (0.05) więcej...Kalafior (0.05) więcej...Moringa (0.053) więcej...Papryka (0.054) więcej...Kapusta pastewna (głąbiasta) (0.054) więcej...Szalotka (Czosnek askaloński) (0.06) więcej...Por (0.06) więcej...Kapusta (0.061) więcej...Pomidor koktajlowy (0.064) więcej...Ziemniak Pieczony (lub gotowany) (0.064) więcej...Marchew (0.066) więcej...Sałata (0.07) więcej...Brokuł (0.071) więcej...Karczoch (0.072) więcej...Papryczka Chili (0.072) więcej...Pieczarka (0.073) więcej...Szpinak (0.078) więcej...Szczypiorek (0.078) więcej...Batat (0.078) więcej...Kapusta sitowata (0.08) więcej...Endywia (cykoria endywia) (0.08) więcej...Fasola szparagowa (0.08) więcej...Kozibród, salsefia (0.08) więcej...Ziemniaki (0.081) więcej...Grzyby (0.081) więcej...Maniok (0.087) więcej...Pasternak (0.09) więcej...Rukiew wodna (0.09) więcej...Kapusta czerwona (0.099) więcej...Dynia piżmowa (0.1) więcej...Jarmuż (0.11) więcej...Pochrzyn (0.112) więcej...Boczniaki (0.125) więcej...Bób (0.133) więcej...Brukselka (0.139) więcej...Chrzan (0.14) więcej...Fasola Goa (0.14) więcej...Szparagi (0.143) więcej...Pędy bambusa (0.15) więcej...Kukurydza (0.155) więcej...Korzeń lotosu (0.16) więcej...Rapini (0.162) więcej...Soczewica (0.169) więcej...Pomidory suszone (0.193) więcej...Piżmian (0.2) więcej...Czosnek (0.2) więcej...Edamame (0.2) więcej...Groszek (0.266) więcej...Ciecierzyca (0.477) więcej...Fasola limeńska (półksiężycowata) (0.507) więcej...Fasola Fava (0.555) więcej...Soja (0.69) więcej...Fasola czerwona (0.713) więcej...Groch (0.77) więcej...Czarna fasola (0.9) więcej...Soczewica zielona (1.07) więcej...
Zawartość witaminy b1 w czerwonej kapuście i innych warzywach
Ogórek kiszony (0.01) więcej...Ogórek konserwowy (0.015) więcej...Szalotka (Czosnek askaloński) (0.02) więcej...Dynia piżmowa (0.02) więcej...Kalarepa (0.02) więcej...Kapusta kiszona (0.022) więcej...Tykwa pospolita, kalebasa (0.022) więcej...Sałata lodowa (0.025) więcej...Papryka żółta (0.025) więcej...Cebula (0.027) więcej...Cykoria (0.028) więcej...Papryka zielona (0.03) więcej...Cebula czerwona (0.03) więcej...Por (0.03) więcej...Rzepa (0.03) więcej...Rabarbar (0.03) więcej...Fenkuł włoski (0.032) więcej...Ziemniaki (0.032) więcej...Pochrzyn (0.032) więcej...Ogórek (0.033) więcej...Mini marchewka (0.036) więcej...Bakłażan (0.037) więcej...Rzodkiewka (0.039) więcej...Kapusta (0.04) więcej...Gorzki melon (0.04) więcej...Pomidor koktajlowy (0.042) więcej...Maniok (0.048) więcej...Ziemniak Pieczony (lub gotowany) (0.048) więcej...Kapusta pekińska (0.05) więcej...Pasternak (0.05) więcej...Kukurydza (0.055) więcej...Buraki (0.057) więcej...Marchew (0.058) więcej...Piżmian (0.06) więcej...Kalafior (0.06) więcej...Batat (0.061) więcej...Karczoch (0.066) więcej...Pędy bambusa (0.07) więcej...Kapusta chińska (Bok choy) (0.07) więcej...Kapusta czerwona (0.073) więcej...Soczewica (0.073) więcej...Moringa (0.074) więcej...Endywia (cykoria endywia) (0.075) więcej...Sałata (0.08) więcej...Papryka (0.085) więcej...Rukola (0.086) więcej...Papryczka Chili (0.086) więcej...Boćwina (0.09) więcej...Cukinia (0.094) więcej...Fasola Goa (0.1) więcej...Kapusta sitowata (0.11) więcej...Czosnek (0.11) więcej...Chrzan (0.11) więcej...Dynia (0.11) więcej...Fasola szparagowa (0.11) więcej...Portulaka (0.112) więcej...Szczypiorek (0.115) więcej...Brokuł (0.117) więcej...Rukiew wodna (0.12) więcej...Rapini (0.129) więcej...Jarmuż (0.13) więcej...Kapusta pastewna (głąbiasta) (0.13) więcej...Groszek (0.132) więcej...Szparagi (0.141) więcej...Edamame (0.155) więcej...Wyćwiklin (0.155) więcej...Soja (0.189) więcej...Szpinak (0.189) więcej...Czarna fasola (0.193) więcej...Fasola limeńska (półksiężycowata) (0.202) więcej...Ciecierzyca (0.212) więcej...Fasola czerwona (0.212) więcej...Kurki (0.215) więcej...Kozibród, salsefia (0.22) więcej...Korzeń lotosu (0.22) więcej...Groch (0.28) więcej...Bób (0.29) więcej...Szczaw (0.298) więcej...Pieczarka (0.3) więcej...Fasola Fava (0.333) więcej...Boczniaki (0.349) więcej...Pomidory suszone (0.383) więcej...Grzyby (0.402) więcej...Soczewica zielona (0.45) więcej...Seler naciowy (0.57) więcej...Portobello (0.599) więcej...Brukselka (0.9) więcej...
Zawartość witaminy b2 w czerwonej kapuście i innych warzywach
Ogórek konserwowy (0.08) więcej...Ogórek (0.098) więcej...Oliwki (0.1) więcej...Cebula (0.116) więcej...Sałata lodowa (0.123) więcej...Kapusta kiszona (0.143) więcej...Szalotka (Czosnek askaloński) (0.2) więcej...Cebula czerwona (0.2) więcej...Rukiew wodna (0.2) więcej...Kapusta (0.234) więcej...Rzodkiewka (0.254) więcej...Cykoria (0.255) więcej...Rabarbar (0.3) więcej...Rukola (0.305) więcej...Seler naciowy (0.32) więcej...Tykwa pospolita, kalebasa (0.32) więcej...Buraki (0.334) więcej...Sałata (0.375) więcej...Endywia (cykoria endywia) (0.4) więcej...Kapusta pekińska (0.4) więcej...Kalarepa (0.4) więcej...Boćwina (0.4) więcej...Por (0.4) więcej...Rzepa (0.4) więcej...Gorzki melon (0.4) więcej...Korzeń lotosu (0.4) więcej...Cukinia (0.451) więcej...Portulaka (0.48) więcej...Kozibród, salsefia (0.5) więcej...Wyćwiklin (0.5) więcej...Fasola szparagowa (0.5) więcej...Kapusta chińska (Bok choy) (0.5) więcej...Kalafior (0.507) więcej...Pochrzyn (0.552) więcej...Mini marchewka (0.556) więcej...Batat (0.557) więcej...Szczaw (0.59) więcej...Pomidor (0.594) więcej...Pędy bambusa (0.6) więcej...Papryka zielona (0.6) więcej...Dynia (0.6) więcej...Chrzan (0.6) więcej...Brokuł (0.639) więcej...Fenkuł włoski (0.64) więcej...Szczypiorek (0.647) więcej...Bakłażan (0.649) więcej...Moringa (0.68) więcej...Kapusta czerwona (0.69) więcej...Pasternak (0.7) więcej...Czosnek (0.7) więcej...Szpinak (0.724) więcej...Kapusta pastewna (głąbiasta) (0.742) więcej...Brukselka (0.745) więcej...Kapusta sitowata (0.8) więcej...Maniok (0.854) więcej...Papryka żółta (0.89) więcej...Fasola Goa (0.9) więcej...Edamame (0.915) więcej...Szparagi (0.978) więcej...Papryka (0.979) więcej...Marchew (0.983) więcej...Piżmian (1) więcej...Jarmuż (1) więcej...Pomidor koktajlowy (1) więcej...Karczoch (1.046) więcej...Soczewica (1.06) więcej...Ziemniaki (1.061) więcej...Fasola czerwona (1.174) więcej...Soja (1.18) więcej...Dynia piżmowa (1.2) więcej...Rapini (1.221) więcej...Papryczka Chili (1.244) więcej...Ziemniak Pieczony (lub gotowany) (1.41) więcej...Fasola limeńska (półksiężycowata) (1.537) więcej...Ciecierzyca (1.541) więcej...Kukurydza (1.77) więcej...Czarna fasola (1.955) więcej...Groszek (2.09) więcej...Bób (2.249) więcej...Soczewica zielona (2.4) więcej...Fasola Fava (2.832) więcej...Groch (3.1) więcej...Grzyby (3.607) więcej...Pomidory suszone (3.63) więcej...Kurki (4.085) więcej...Pieczarka (4.46) więcej...Portobello (4.81) więcej...Boczniaki (4.956) więcej...
Zawartość niacyny (witaminy b3) w czerwonej kapuście i innych warzywach
Ogórek kiszony (0.009) więcej...Endywia (cykoria endywia) (0.02) więcej...Ogórek konserwowy (0.02) więcej...Oliwki (0.02) więcej...Rabarbar (0.024) więcej...Ogórek (0.04) więcej...Tykwa pospolita, kalebasa (0.04) więcej...Sałata lodowa (0.042) więcej...Gorzki melon (0.043) więcej...Kurki (0.044) więcej...Fenkuł włoski (0.047) więcej...Portobello (0.05) więcej...Cykoria (0.057) więcej...Dynia (0.061) więcej...Buraki (0.067) więcej...Rzodkiewka (0.071) więcej...Rukola (0.073) więcej...Portulaka (0.073) więcej...Seler naciowy (0.074) więcej...Pomidor (0.08) więcej...Bakłażan (0.084) więcej...Maniok (0.088) więcej...Sałata (0.09) więcej...Rzepa (0.09) więcej...Szparagi (0.091) więcej...Kukurydza (0.093) więcej...Pieczarka (0.095) więcej...Cebula czerwona (0.1) więcej...Edamame (0.1) więcej...Bób (0.104) więcej...Grzyby (0.104) więcej...Mini marchewka (0.105) więcej...Boczniaki (0.11) więcej...Fasola Goa (0.113) więcej...Karczoch (0.116) więcej...Cebula (0.12) więcej...Moringa (0.12) więcej...Kapusta (0.124) więcej...Rukiew wodna (0.129) więcej...Kapusta kiszona (0.13) więcej...Szczypiorek (0.138) więcej...Marchew (0.138) więcej...Kalarepa (0.15) więcej...Pomidor koktajlowy (0.15) więcej...Szczaw (0.15) więcej...Dynia piżmowa (0.154) więcej...Fasola szparagowa (0.16) więcej...Cukinia (0.163) więcej...Kapusta pastewna (głąbiasta) (0.165) więcej...Papryka żółta (0.168) więcej...Groszek (0.169) więcej...Rapini (0.171) więcej...Brokuł (0.175) więcej...Soczewica (0.178) więcej...Kapusta sitowata (0.18) więcej...Chrzan (0.18) więcej...Kalafior (0.184) więcej...Kapusta chińska (Bok choy) (0.194) więcej...Szpinak (0.195) więcej...Kapusta czerwona (0.2) więcej...Batat (0.209) więcej...Piżmian (0.215) więcej...Brukselka (0.219) więcej...Kapusta pekińska (0.23) więcej...Por (0.233) więcej...Pędy bambusa (0.24) więcej...Wyćwiklin (0.24) więcej...Korzeń lotosu (0.258) więcej...Papryka zielona (0.27) więcej...Jarmuż (0.271) więcej...Kozibród, salsefia (0.277) więcej...Czarna fasola (0.286) więcej...Papryka (0.291) więcej...Pochrzyn (0.293) więcej...Ziemniaki (0.298) więcej...Groch (0.3) więcej...Ziemniak Pieczony (lub gotowany) (0.311) więcej...Pomidory suszone (0.319) więcej...Szalotka (Czosnek askaloński) (0.345) więcej...Fasola Fava (0.366) więcej...Fasola czerwona (0.474) więcej...Papryczka Chili (0.506) więcej...Fasola limeńska (półksiężycowata) (0.512) więcej...Ciecierzyca (0.535) więcej...Soczewica zielona (0.6) więcej...Soja (0.81) więcej...Pasternak (0.9) więcej...Boćwina (0.99) więcej...Czosnek (1.235) więcej...
Zawartość witaminy b6 w czerwonej kapuście i innych warzywach
Grzyby (0.01) więcej...Pieczarka (0.01) więcej...Cebula (0.02) więcej...Ogórek (0.03) więcej...Rzepa (0.03) więcej...Ziemniak Pieczony (lub gotowany) (0.04) więcej...Buraki (0.04) więcej...Ogórek konserwowy (0.05) więcej...Kukurydza (0.07) więcej...Kalafior (0.08) więcej...Czosnek (0.08) więcej...Ogórek kiszony (0.09) więcej...Soczewica (0.11) więcej...Portobello (0.11) więcej...Cukinia (0.12) więcej...Cebula czerwona (0.12) więcej...Kapusta pekińska (0.12) więcej...Groszek (0.13) więcej...Kapusta kiszona (0.14) więcej...Brokuł (0.17) więcej...Sałata lodowa (0.18) więcej...Karczoch (0.19) więcej...Maniok (0.19) więcej...Szczypiorek (0.21) więcej...Czarna fasola (0.21) więcej...Fasola czerwona (0.21) więcej...Soczewica zielona (0.22) więcej...Batat (0.26) więcej...Rabarbar (0.27) więcej...Fasola szparagowa (0.28) więcej...Sałata (0.29) więcej...Bakłażan (0.3) więcej...Szczaw (0.3) więcej...Groch (0.3) więcej...Pochrzyn (0.35) więcej...Piżmian (0.36) więcej...Rukola (0.43) więcej...Endywia (cykoria endywia) (0.44) więcej...Pomidor (0.54) więcej...Edamame (0.68) więcej...Papryczka Chili (0.69) więcej...Fasola limeńska (półksiężycowata) (0.72) więcej...Soja (0.78) więcej...Ciecierzyca (0.82) więcej...Algi (0.87) więcej...Por (0.92) więcej...Pędy bambusa (1) więcej...Rukiew wodna (1) więcej...Dynia (1.06) więcej...Szparagi (1.13) więcej...Bób (1.16) więcej...Pomidor koktajlowy (1.22) więcej...Dynia piżmowa (1.44) więcej...Papryka (1.58) więcej...Rapini (1.62) więcej...Kapusta czerwona (1.7) więcej...Boćwina (1.89) więcej...Oliwki czarne (1.99) więcej...Oliwki (1.99) więcej...Szpinak (2.03) więcej...Kapusta pastewna (głąbiasta) (2.26) więcej...Cykoria (2.26) więcej...Papryka zielona (3.1) więcej...
Zawartość witaminy e w czerwonej kapuście i innych warzywach
Kalarepa (0.03) więcej...Rabarbar (0.1) więcej...Ogórek konserwowy (0.11) więcej...Rukiew wodna (0.11) więcej...Seler naciowy (0.13) więcej...Dynia piżmowa (0.15) więcej...Bakłażan (0.16) więcej...Cebula (0.17) więcej...Pomidor (0.17) więcej...Portulaka (0.17) więcej...Kapusta (0.18) więcej...Sałata (0.18) więcej...Kapusta chińska (Bok choy) (0.19) więcej...Fenkuł włoski (0.2) więcej...Pieczarka (0.2) więcej...Ogórek (0.2) więcej...Kapusta pastewna (głąbiasta) (0.21) więcej...Oliwki (0.22) więcej...Papryka zielona (0.24) więcej...Marchew (0.24) więcej...Cebula czerwona (0.24) więcej...Pochrzyn (0.24) więcej...Kapusta sitowata (0.25) więcej...Papryka (0.25) więcej...Pomidor koktajlowy (0.26) więcej...Kalafior (0.27) więcej...Rzepa (0.27) więcej...Kapusta pekińska (0.28) więcej...Rzodkiewka (0.28) więcej...Batat (0.3) więcej...Ziemniaki (0.3) więcej...Cukinia (0.32) więcej...Dynia (0.32) więcej...Maniok (0.34) więcej...Buraki (0.35) więcej...Kozibród, salsefia (0.38) więcej...Boćwina (0.39) więcej...Korzeń lotosu (0.39) więcej...Fasola Goa (0.39) więcej...Szalotka (Czosnek askaloński) (0.4) więcej...Brokuł (0.41) więcej...Brukselka (0.42) więcej...Wyćwiklin (0.43) więcej...Kapusta czerwona (0.43) więcej...Moringa (0.45) więcej...Kukurydza (0.46) więcej...Rukola (0.47) więcej...Portobello (0.47) więcej...Szpinak (0.53) więcej...Szparagi (0.54) więcej...Szczypiorek (0.56) więcej...Jarmuż (0.56) więcej...Pasternak (0.59) więcej...Piżmian (0.6) więcej...Fasola szparagowa (0.61) więcej...Cykoria (0.62) więcej...Tykwa pospolita, kalebasa (0.7) więcej...Rapini (0.77) więcej...Endywia (cykoria endywia) (0.79) więcej...Gorzki melon (0.8) więcej...Szczaw (0.8) więcej...Pędy bambusa (1.1) więcej...Czosnek (1.16) więcej...Por (1.2) więcej...Groszek (1.24) więcej...Chrzan (1.4) więcej...Soczewica (1.7) więcej...Ziemniak Pieczony (lub gotowany) (2) więcej...Fasola limeńska (półksiężycowata) (2.83) więcej...Fasola Fava (3.14) więcej...Soczewica zielona (3.34) więcej...Soja (3.46) więcej...Groch (4.2) więcej...Ciecierzyca (9) więcej...Kapusta kiszona (13) więcej...Karczoch (14.8) więcej...Bób (40.9) więcej...Ogórek kiszony (47) więcej...Pomidory suszone (64) więcej...
Zawartość cynku w czerwonej kapuście i innych warzywach
Rukiew wodna (1.29) więcej...Roszponka (2) więcej...Kapusta chińska (Bok choy) (2.18) więcej...Ogórek kiszony (2.26) więcej...Rapini (2.85) więcej...Sałata (2.87) więcej...Sałata lodowa (2.97) więcej...Seler naciowy (3) więcej...Kiełki rzodkiewki (3) więcej...Cukinia (3.11) więcej...Kapusta pekińska (3.2) więcej...Grzyby (3.26) więcej...Endywia (cykoria endywia) (3.35) więcej...Szparagi (3.38) więcej...Tykwa pospolita, kalebasa (3.39) więcej...Wyćwiklin (3.4) więcej...Portulaka (3.4) więcej...Rzodkiewka (3.4) więcej...Szpinak (3.63) więcej...Ogórek (3.63) więcej...Rukola (3.65) więcej...Gorzki melon (3.7) więcej...Boćwina (3.74) więcej...Portobello (3.9) więcej...Pomidor (3.9) więcej...Pomidor koktajlowy (3.9) więcej...Oliwki czarne (4.1) więcej...Oliwki (4.1) więcej...Kapusta kiszona (4.28) więcej...Fasola Goa (4.31) więcej...Szczypiorek (4.35) więcej...Cykoria (4.48) więcej...Rabarbar (4.54) więcej...Papryka zielona (4.6) więcej...Kapusta sitowata (4.67) więcej...Szczaw (4.9) więcej...Kalafior (4.97) więcej...Pędy bambusa (5.2) więcej...Pieczarka (5.29) więcej...Kapusta pastewna (głąbiasta) (5.42) więcej...Ogórek konserwowy (5.6) więcej...Bakłażan (5.7) więcej...Kapusta (5.8) więcej...Papryka (6.03) więcej...Boczniaki (6.09) więcej...Cebula czerwona (6.1) więcej...Kalarepa (6.2) więcej...Papryka żółta (6.32) więcej...Rzepa (6.43) więcej...Dynia (6.5) więcej...Brokuł (6.64) więcej...Kapusta czerwona (6.7) więcej...Algi (6.8) więcej...Kurki (6.86) więcej...Fenkuł włoski (7.29) więcej...Piżmian (7.5) więcej...Fasola szparagowa (7.6) więcej...Mini marchewka (8.24) więcej...Moringa (8.53) więcej...Jarmuż (8.75) więcej...Papryczka Chili (8.81) więcej...Edamame (8.91) więcej...Brukselka (8.95) więcej...Cebula (9.34) więcej...Buraki (9.56) więcej...Marchew (9.58) więcej...Karczoch (10.51) więcej...Dynia piżmowa (11.69) więcej...Por (14.15) więcej...Groszek (14.45) więcej...Szalotka (Czosnek askaloński) (16.8) więcej...Soja (17) więcej...Korzeń lotosu (17.23) więcej...Ziemniaki (17.49) więcej...Bób (17.63) więcej...Pasternak (17.99) więcej...Chrzan (18.1) więcej...Kozibród, salsefia (18.6) więcej...Kukurydza (18.7) więcej...Batat (20.12) więcej...Soczewica (20.13) więcej...Ziemniak Pieczony (lub gotowany) (21.15) więcej...Pomidory suszone (23.33) więcej...Pochrzyn (27.88) więcej...Czosnek (33.06) więcej...Maniok (38.06) więcej...Soczewica zielona (48.6) więcej...Fasola Fava (58.59) więcej...Groch (60.2) więcej...Czarna fasola (62.36) więcej...Fasola czerwona (62.55) więcej...Ciecierzyca (62.95) więcej...Fasola limeńska (półksiężycowata) (63.38) więcej...
Zawartość węglowodanów w czerwonej kapuście i innych warzywach
Ogórek kiszony (11) więcej...Rukiew wodna (11) więcej...Kapusta pekińska (12) więcej...Kapusta chińska (Bok choy) (13) więcej...Sałata lodowa (14) więcej...Roszponka (14) więcej...Tykwa pospolita, kalebasa (14) więcej...Sałata (15) więcej...Ogórek (15) więcej...Seler naciowy (16) więcej...Portulaka (16) więcej...Rzodkiewka (16) więcej...Endywia (cykoria endywia) (17) więcej...Cukinia (17) więcej...Gorzki melon (17) więcej...Papryka zielona (18) więcej...Pomidor (18) więcej...Pomidor koktajlowy (18) więcej...Kapusta kiszona (19) więcej...Wyćwiklin (19) więcej...Boćwina (19) więcej...Szparagi (20) więcej...Rabarbar (21) więcej...Szczaw (21) więcej...Rapini (22) więcej...Grzyby (22) więcej...Portobello (22) więcej...Szpinak (23) więcej...Cykoria (23) więcej...Ogórek konserwowy (24) więcej...Bakłażan (24) więcej...Rukola (25) więcej...Kapusta (25) więcej...Kalafior (25) więcej...Algi (26) więcej...Dynia (26) więcej...Kapusta sitowata (27) więcej...Pędy bambusa (27) więcej...Kalarepa (27) więcej...Papryka żółta (27) więcej...Fasola szparagowa (27) więcej...Kapusta czerwona (27) więcej...Pieczarka (28) więcej...Rzepa (28) więcej...Szczypiorek (30) więcej...Fenkuł włoski (31) więcej...Papryka (31) więcej...Kapusta pastewna (głąbiasta) (32) więcej...Kurki (32) więcej...Piżmian (33) więcej...Boczniaki (33) więcej...Cebula czerwona (33) więcej...Brokuł (34) więcej...Mini marchewka (35) więcej...Moringa (37) więcej...Cebula (40) więcej...Papryczka Chili (40) więcej...Marchew (41) więcej...Kiełki rzodkiewki (41) więcej...Brukselka (43) więcej...Buraki (43) więcej...Dynia piżmowa (45) więcej...Karczoch (47) więcej...Jarmuż (49) więcej...Fasola Goa (49) więcej...Por (61) więcej...Chrzan (67) więcej...Szalotka (Czosnek askaloński) (72) więcej...Korzeń lotosu (74) więcej...Pasternak (75) więcej...Ziemniaki (77) więcej...Groszek (81) więcej...Kozibród, salsefia (82) więcej...Kukurydza (86) więcej...Batat (86) więcej...Bób (88) więcej...Ziemniak Pieczony (lub gotowany) (93) więcej...Pochrzyn (108) więcej...Soczewica (116) więcej...Edamame (121) więcej...Oliwki czarne (125) więcej...Oliwki (125) więcej...Czosnek (149) więcej...Maniok (160) więcej...Pomidory suszone (213) więcej...Groch (293) więcej...Soczewica zielona (327) więcej...Fasola limeńska (półksiężycowata) (338) więcej...Fasola Fava (341) więcej...Czarna fasola (341) więcej...Fasola czerwona (347) więcej...Ciecierzyca (378) więcej...Soja (413) więcej...
Zawartość kalorii w czerwonej kapuście i innych warzywach
Kukurydza (2) więcej...Boczniaki (3) więcej...Grzyby (3) więcej...Pieczarka (6) więcej...Ogórek konserwowy (7) więcej...Papryka (7) więcej...Pomidor koktajlowy (9) więcej...Bakłażan (9) więcej...Pomidor (10) więcej...Papryka żółta (11) więcej...Portobello (11) więcej...Ziemniaki (12) więcej...Papryka zielona (12) więcej...Pędy bambusa (13) więcej...Papryczka Chili (14) więcej...Ziemniak Pieczony (lub gotowany) (15) więcej...Kurki (15) więcej...Cukinia (16) więcej...Buraki (16) więcej...Maniok (16) więcej...Ogórek (16) więcej...Pochrzyn (17) więcej...Sałata lodowa (18) więcej...Soczewica (19) więcej...Gorzki melon (19) więcej...Cykoria (19) więcej...Dynia (21) więcej...Kalafior (22) więcej...Cebula (23) więcej...Szparagi (24) więcej...Kalarepa (24) więcej...Groszek (25) więcej...Cebula czerwona (25) więcej...Rzodkiewka (25) więcej...Tykwa pospolita, kalebasa (26) więcej...Kapusta kiszona (30) więcej...Batat (30) więcej...Rzepa (30) więcej...Moringa (30) więcej...Mini marchewka (32) więcej...Marchew (33) więcej...Pasternak (36) więcej...Sałata (36) więcej...Szalotka (Czosnek askaloński) (37) więcej...Bób (37) więcej...Seler naciowy (40) więcej...Kapusta (40) więcej...Brukselka (42) więcej...Karczoch (44) więcej...Kapusta pekińska (45) więcej...Korzeń lotosu (45) więcej...Soczewica zielona (46) więcej...Kapusta czerwona (46) więcej...Brokuł (47) więcej...Pomidory suszone (47) więcej...Dynia piżmowa (48) więcej...Fenkuł włoski (49) więcej...Boćwina (51) więcej...Endywia (cykoria endywia) (52) więcej...Algi (54) więcej...Groch (57) więcej...Ciecierzyca (57) więcej...Por (59) więcej...Kozibród, salsefia (60) więcej...Oliwki czarne (61) więcej...Oliwki (61) więcej...Edamame (63) więcej...Portulaka (65) więcej...Fasola szparagowa (65) więcej...Chrzan (78) więcej...Szczaw (80) więcej...Piżmian (81) więcej...Fasola limeńska (półksiężycowata) (81) więcej...Fasola Goa (84) więcej...Rabarbar (86) więcej...Szczypiorek (92) więcej...Szpinak (99) więcej...Fasola Fava (103) więcej...Kapusta chińska (Bok choy) (105) więcej...Rapini (108) więcej...Wyćwiklin (109) więcej...Fasola czerwona (113) więcej...Kapusta sitowata (115) więcej...Rukiew wodna (120) więcej...Czarna fasola (123) więcej...Jarmuż (150) więcej...Rukola (160) więcej...Czosnek (181) więcej...Kapusta pastewna (głąbiasta) (232) więcej...Soja (240) więcej...
Zawartość wapnia w czerwonej kapuście i innych warzywach
Portobello (2) więcej...Ziemniaki (2) więcej...Soja (2) więcej...Cebula (2) więcej...Cebula czerwona (2) więcej...Chrzan (3) więcej...Kapusta czerwona (3) więcej...Rzodkiewka (7) więcej...Soczewica (8) więcej...Czosnek (9) więcej...Ziemniak Pieczony (lub gotowany) (10) więcej...Ogórek konserwowy (10) więcej...Karczoch (13) więcej...Maniok (13) więcej...Tykwa pospolita, kalebasa (16) więcej...Czarna fasola (17) więcej...Kapusta kiszona (18) więcej...Groch (20) więcej...Pędy bambusa (20) więcej...Cykoria (27) więcej...Bakłażan (27) więcej...Oliwki czarne (30) więcej...Oliwki (30) więcej...Papryka zielona (32) więcej...Buraki (33) więcej...Kalarepa (36) więcej...Boczniaki (48) więcej...Fasola Fava (53) więcej...Fasola szparagowa (63) więcej...Ciecierzyca (67) więcej...Moringa (74) więcej...Kapusta (98) więcej...Rabarbar (102) więcej...Ogórek (105) więcej...Pomidor koktajlowy (107) więcej...Fasola Goa (128) więcej...Fenkuł włoski (134) więcej...Pochrzyn (138) więcej...Kapusta pekińska (140) więcej...Kukurydza (187) więcej...Ogórek kiszony (191) więcej...Papryka żółta (200) więcej...Cukinia (200) więcej...Edamame (298) więcej...Bób (333) więcej...Piżmian (375) więcej...Seler naciowy (449) więcej...Gorzki melon (471) więcej...Sałata lodowa (502) więcej...Brokuł (623) więcej...Szczaw (641) więcej...Brukselka (754) więcej...Szparagi (756) więcej...Groszek (765) więcej...Pomidor (833) więcej...Papryczka Chili (952) więcej...Szalotka (Czosnek askaloński) (1190) więcej...Pomidory suszone (1286) więcej...Portulaka (1320) więcej...Por (1667) więcej...Endywia (cykoria endywia) (2167) więcej...Rukola (2373) więcej...Rapini (2622) więcej...Kapusta sitowata (3024) więcej...Papryka (3131) więcej...Rukiew wodna (3191) więcej...Szczypiorek (4353) więcej...Kapusta chińska (Bok choy) (4468) więcej...Kapusta pastewna (głąbiasta) (5019) więcej...Boćwina (6116) więcej...Dynia (7384) więcej...Sałata (7405) więcej...Wyćwiklin (8000) więcej...Szpinak (9377) więcej...Jarmuż (9990) więcej...Dynia piżmowa (10630) więcej...Mini marchewka (13790) więcej...Batat (14187) więcej...Marchew (16706) więcej...
Zawartość witaminy a w czerwonej kapuście i innych warzywach

kapusta czerwona - powiązane produkty

  • Kapusta czerwona F.H. ROLNIK33 kcal/100g
  • Kapusta czerwona z jabłkiem F.H.U.P. Patucha i Jagiełło36 kcal/100g
  • Kapusta czerwona z jabłkiem PPHU Nektavit44 kcal/100g
Marcin Piotrowicz
Autdministrator tej strony:
Marcin Piotrowicz

Twórca i redaktor serwisu wszystkoojedzeniu.pl
Promotor zdrowego stylu odżywiania

Treści zawarte na tej stronie powstały na bazie informacji z oficjalnej międzynarodowej bazy danych Departamentu Rolnictwa Stanów Zjednoczonych

Dodaj opinię

Zobacz też