Aromat - wartości odżywcze i witaminy

Indeks glikemiczny, węglowodany, błonnik, białko, tłuszcze i inne makroskładniki aromatu

Charakterystyczne właściwości aromatu

Czym wyróżnia się aromat spośród cukry i substancje słodzące

W porównaniu z innymi cukry i substancje słodzące aromat charakteryzuje się sporą zawartością . Zawiera też dawkę .

Zobacz wszystkie wartości odżywcze aromatu na wykresach.

aromat - witaminy (w 100g)

    Skład aromatu (w 100g)

    • 14.4g WĘGLOWODANY
    • 0g TŁUSCZE
    • 0.03g BIAŁKO
    • 0g BŁONNIK

    Skład energetyczny

    • 100% WĘGLOWODANY
    • 0% BIAŁKO
    • 0% TŁUSZCZ

    aromat - minerały (w 100g)

      Kalorie56kcal
      Węglowodany14.4gram
      Białko0.03gram

      Ile białka jest w aromacie?

      Aromat zawiera 0.03 g białka na 100g.

      Ile węglowodanów jest w aromacie?

      Aromat zawiera 14.4 g węglowodanów na 100g.

      Ile waży aromat?

      Jesteśmy w trakcie ważenia aromatu. Zajrzyj do nas za kilka dni. Do tego czasu będziemy posługiwać się wartościami przyjętymi dla 100g aromatu.

      Ile błonnika jest w aromacie?

      0 g błonnika - aromat nie zawiera błonnika.

      Ile tłuszczu ma aromat?

      0 g tłuszczy - aromat nie zawiera tłuszczu.

      Ile magnezu znajduje się w aromacie?

      0 g magnezu - aromat nie zawiera magnezu.

      Jaki indeks glikemiczny ma aromat?

      Jesteśmy w trakcie szukania wiarygodnych informacji na temat tego, jaki indeks glikemiczny ma aromat. Zajrzyj do nas za kilka dni.

      Wykresy - jak aromat wypada na tle innych cukry i substancje słodzące?

      Przeglądając poniższe wykresy dowiesz się jak aromat prezentuje się na tle innych produktów ze swojej kategorii. Klikając na wybrany produkt na wykresie zobaczysz dokładne porównanie.

      aromat - powiązane produkty

      • Aromat waniliowy56 kcal/100g
      Marcin Piotrowicz
      Autdministrator tej strony:
      Marcin Piotrowicz

      Twórca i redaktor serwisu wszystkoojedzeniu.pl
      Promotor zdrowego stylu odżywiania

      Treści zawarte na tej stronie powstały na bazie informacji z oficjalnej międzynarodowej bazy danych Departamentu Rolnictwa Stanów Zjednoczonych

      Dodaj opinię

      Zobacz też