Ryby i owoce morza, które dostarczają najwięcej węglowodanów. 11 dostępnych produktów spożywczych.

Kliknij na gwiazdkę aby dodać swoją ocenę. | 14 grudnia
Paluszki rybneKawiorMintaj (filet, mięso)

Paluszki rybne, Kawior, Mintaj (filet, mięso), te trzy produkty z kategorii zawierają w sobie najwięcej węglowodanów.

Poniżej prezentujemy listę z największą zawartością węglowodanów na 100g produktu.

TOP 11 zawierających najwięcej węglowodanów

To właśnie te charakteryzują się największą zawartością węglowodanów. Na pierwszym miejscu znajduje się Paluszki rybne - z największą zawartością węglowodanów spośród wszystkich . Kolejne miejsca to Kawior i Mintaj (filet, mięso) - zawartość węglowodanów w tych jest również wysoka.

1) paluszek rybny (21.66 g)
2) kawior (4 g)
3) mintaj (0 g)
4) filet z anchois (0 g)
5) mięso z rekina (0 g)
6) karp (0 g)
7) miecznik (0 g)
8) tuńczyk (0 g)
9) dorsz (0 g)
10) łosoś (0 g)
11) węgorz (0 g)

Powyższa lista to nie wszystko

Również poniżej wymienione zawierają węglowodany. Warto zainteresować się także nimi.

Marcin Piotrowicz
Autdministrator tej strony:
Marcin Piotrowicz

Twórca i redaktor serwisu wszystkoojedzeniu.pl
Promotor zdrowego stylu odżywiania

Napisz komentarz